CREȘTINI DE STÂNGA ȘI UNICORNII

In ultimi ani se încearcă tot mai insistent crestinizarea stângii prin tot felul de manipulări din ce în ce mai complexe care reușesc să convingă chiar și creștinii care nu sunt “simpli” ,  persoane educate care ar trebuie sa aibă o fărâmă de discernământ dar în schimb au doar un raționament presupus logic fără fundament axiomatic .

Suntem deja obișnuiți cu asocierea diverselor figuri din BOR care se asociază cu politicienii cu ocazia campaniei electorale, fapt care este de o deosebita gravitate dar care denigrează doar acei ierarhi care se vând pentru arginti, însa cosmetizarea comunismului ca și parte integranta a creștinismului este o blasfemie și o erezie mai mare decât protestantismul.

In primul rând toata ideologia de stânga este complet contrară creștinismului , drept urmare prigoana creștinilor , deci în mod evident este o aberație colosală și un sofism să încerci sa increstinizezi Ciuma Rosie , cel mai sângeros sistem politic din istoria omenirii.

Artificiile utilizate de ierarhi pentru promovarea stângii ca și compatibilă cu creștinismul este de un ridicul absurd, sofisme tipice papiștilor și agnosticilor , retorică de grădiniță cu dovezi la fel de reale ca cele ale infailibilității papale.

Majoritatea persoanelor au impresia ca sistemul actual este democratic pentru simplu fapt ca exista “dreptul” la vot , (uitând ca tot un sistem democratic a decis răstignirea lui Iisus ) fără a observa ca prigoana creștinilor a devenit mai mult psihică decât fizică , dar creștini sunt în continuare prigoniți. Asta fără a considera toți “tovărășii” din BOR care au asigurat o îndepărtare constantă a populație prin tot felul de manipulări de imagine și scandaluri inventate sau exagerate , o tehnica de stânga arhicunoscută.

Ironia este că cei mai mulți “ creștini “ sunt susținători înverșunați ai socialismului convinși ca ideologia este compatibila cu creștinismul , dar condamna  Mișcarea Legionară care a reușit să emuleze cel mai bine dogma creștină , motiv pentru care cei mai mulți componenți ai mișcării au fost preoți , ierarhi, sau creștini autentici , care nu aveau ca scop bunăstarea materială ci cea spirituală.

Creștini de stânga sunt ca și unicornii, imaginari.

Acest articol a fost publicat în Editoriale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s